О Б А В Е Ш Т Е Њ Е

ЗА УПИС РЕДОВНИХ УЧЕНИКА У ПРВИ РАЗРЕД ШКОЛСКЕ 2020/2021.ГОДИНЕ

Упис редовних ученика првог разреда у Прехрамбено-хемијску школу у Нишу биће реализован, у првом уписном кругу, 09. и 10.Јула 2020.године, у времену од 08.00 до 15.00 сати, и то:

 

  1. преко портала еУправе без доласка у школу, електронским подношењем попуњене пријаве за упис, а након извршеног логовања на портал еУправе – еУпис;

 

  1. подношењем попуњене пријаве личним доласком у школу, уз поштовање прописаних мера епидемиолошке заштите ( заштитна маска и рукавице, држање физичке дистанце), уз ограничен број истовременог присуства родитеља и ученика у објекат школе.

 

Иста уписна процедура превиђена је и за други уписни круг, 13.Јула 2020.године од 08.00 до 15.00 сати.

 

Ово обавештење је објављено на огласним таблама школе, сајту и фејсбук страници школе.

 

У Нишу,08.07.2020.год.

 

УПРАВА ШКОЛЕ

 

Родитељима у целој Србији ће у четвртак и петак 9. и 10. јула 2020. године, на Порталу еУправа бити доступна услуга Електронски упис у средњу школу.
 
Да би родитељ односно други законски заступник могао да покрене услугу, неопходно је да има креиран налог на Порталу еУправа. Услуга ће се налазити у делу Услуге => Образовање => еУпис у средњу школу и биће доступна родитељима односно другим законским заступницима од четвртка у 7 часова, до петка у 15 часова.
 
Желимо Вам срећу у наставку школовања! 
 
Ваша Прехрамбено – хемијска школа!
 
 
 

Претраживање сајта (ћирилицом)

Реч директора

мр Тања Микић Николић, директор

Уместо да будете само добри, потрудите се да створите стање које омогућава доброту.“ Бертолд Брехт

Људски је имати жељу да у послу који обављате постигнете добре резултате тако што ћете дати свој максимум. Срећа је када сарадници и колеге имају исте жеље. Када такве вредности препознате код ученика – не постоји недостижан циљ!

ОПШИРНИЈЕ