Разговор са поводом

    У оквиру програма Еко-еду караван, који је подржао Фонд за југ Србије, у Нишу је 26.09.2019. године одржана Панел дискусија у Mедиа и реформ центру. Тема Панел дискусије је била “Наука у функцији грађана и грађанки у области заштите животне средине и климатских промена“.

   У дискусији је учествовао Дејан Гичевски испред Прехрамбено-хемијске школе Ниш, као и представници из Француског института, Центра за развој лидерства, Факултета заштите на раду, Машинског факултета, Више техничке школе и Гимназије „9. мај“. Модератор је била Оља Милошевић, представник УГ „Зелени кључ“.

   Координатор еко-школе Дејан Гичевски је изнео своја запажања о активностима  које се свакодневно предузимају у Прехрамбено-хемијској школи у циљу заштите и очувања животне средине, нарочито кроз реализацију Програма еко-школе.


Реч директора

Уместо да будете само добри, потрудите се да створите стање које омогућава доброту.“ Бертолд Брехт

Људски је имати жељу да у послу који обављате постигнете добре резултате тако што ћете дати свој максимум. Срећа је када сарадници и колеге имају исте жеље. Када такве вредности препознате код ученика – не постоји недостижан циљ!

ОПШИРНИЈЕ