Европска недеља мобилности у Нишу

Category : еко-школа

У оквиру Европске недеље мобилности, дана 19. 09.2018. год. ЕУ инфо кутак и Град Ниш су организовали трибину ”Буди мобилан у Нишу“ на којој је било речи о чистим и интелигентним транспортним системима, њиховим бенефитима, као и архитектонско-урбанистичким променама које су Нишу неопходне како би се више користиле алтернативне врсте превоза. Било је речи и о примерима добре праксе широм Европе. 
 
Трибини су присуствовали професор Дејан Гичевски и ученици III и IV разреда, чланови еколошке секције Прехрамбено-хемијске школе Ниш. На трибини су дискутовали мр Мирољуб Станковић, директор ЈП Завода за урбанизам, мр Хаџи Иван Реди, архитекта и проф. др Дејан Богићевић из Високе техничке школе Ниш. Модераторка трибине је била Оливера Милошевић из еколошке организације „Зелени кључ“ 


Реч директора

Уместо да будете само добри, потрудите се да створите стање које омогућава доброту.“ Бертолд Брехт

Људски је имати жељу да у послу који обављате постигнете добре резултате тако што ћете дати свој максимум. Срећа је када сарадници и колеге имају исте жеље. Када такве вредности препознате код ученика – не постоји недостижан циљ!

ОПШИРНИЈЕ