Ученици Прехрамбено-хемијске школе међу најбољим еко-репортерима у Србији !

Category : еко-школа

Ученици Прехрамбено-хемијске школе Владана Станковић, Ненад Ђорђевић и Петар Станковић су написали чланак „Чувари природе из ПРЕ-ХЕМ-а“, у оквиру конкурса „Штеди ресурсе, не бацај, рециклирај“ који је организован у оквиру међународног програма млади еко-репортери.  
На конкурсу је учествовало преко 140 еко-репортера широм Србије и жири састављен од представника удружења „Амбасадори одрживог развоја и животне средине“, RECAN фондације и стручних сарадника из области уметности и новинарства је доделио нашим ученицима друго место за написани чланак.  
Награде нашим ученицима су додељене на 13. Регионалној конференцији „Животна средина ка Европи – EnE17“, 5. Juna 2017. године у Београду, у просторијама Привредне коморе Србије. Додели награда је присуствовао и ментор Дејан Гичевски. 


Претраживање сајта (ћирилицом)

Реч директора

мр Тања Микић Николић, директор

Уместо да будете само добри, потрудите се да створите стање које омогућава доброту.“ Бертолд Брехт

Људски је имати жељу да у послу који обављате постигнете добре резултате тако што ћете дати свој максимум. Срећа је када сарадници и колеге имају исте жеље. Када такве вредности препознате код ученика – не постоји недостижан циљ!

ОПШИРНИЈЕ