Ученици Прехрамбено-хемијске школе међу најбољим еко-репортерима у Србији !

Category : еко-школа

Ученици Прехрамбено-хемијске школе Владана Станковић, Ненад Ђорђевић и Петар Станковић су написали чланак „Чувари природе из ПРЕ-ХЕМ-а“, у оквиру конкурса „Штеди ресурсе, не бацај, рециклирај“ који је организован у оквиру међународног програма млади еко-репортери.  
На конкурсу је учествовало преко 140 еко-репортера широм Србије и жири састављен од представника удружења „Амбасадори одрживог развоја и животне средине“, RECAN фондације и стручних сарадника из области уметности и новинарства је доделио нашим ученицима друго место за написани чланак.  
Награде нашим ученицима су додељене на 13. Регионалној конференцији „Животна средина ка Европи – EnE17“, 5. Juna 2017. године у Београду, у просторијама Привредне коморе Србије. Додели награда је присуствовао и ментор Дејан Гичевски. 


Реч директора

Уместо да будете само добри, потрудите се да створите стање које омогућава доброту.“ Бертолд Брехт

Људски је имати жељу да у послу који обављате постигнете добре резултате тако што ћете дати свој максимум. Срећа је када сарадници и колеге имају исте жеље. Када такве вредности препознате код ученика – не постоји недостижан циљ!

ОПШИРНИЈЕ