Официрски дом

Category : еко-школа

Наставници Весна Ристић, Данијела Николић-Велков и Дејан Гичевски су 04.06.2018. год. присуствовали конференцији под називом „Одговорно управљање отпадом и поглавље 27“. Конференција је одржана у регионалној привредној комори у Нишу. Скуп је одржан у сарадњи са ПКС – РПК Нишавског, Пиротског и Топличког управног округа. Реализатори активности су били удружење Зелени кључ и асоцијација еколошких организација „Зелена листа Србије“. Конференција је настављена пригодним програмом у Официрском дому, у Канцеларији за младе града Ниша, где су ученици наше школе, Гимназије 9. мај и студенти ФЗНР представили изложбу фотографија, резултате истраживања, инфографике, креативне торбице (које су урадили ученици наше школе) и еко-филм. Ученице одељења III3 Кристина Љубеновић, Јана Јовановић и Вера Трајковић су присутнима одржале ПП презентацију под називом „Бирам платнену торбу, а ти? 
Наредног дана је петоро ученика одељења III3 у пратњи наставника Владимира Ноцића обишло погоне е-рециклаже, а потом се придружило другим ученицима у ЕУ инфо кутку, где су размењивали своје утиске и давали изјаве за медије. 


Реч директора

Уместо да будете само добри, потрудите се да створите стање које омогућава доброту.“ Бертолд Брехт

Људски је имати жељу да у послу који обављате постигнете добре резултате тако што ћете дати свој максимум. Срећа је када сарадници и колеге имају исте жеље. Када такве вредности препознате код ученика – не постоји недостижан циљ!

ОПШИРНИЈЕ