Официрски дом

Category : еко-школа

Наставници Весна Ристић, Данијела Николић-Велков и Дејан Гичевски су 04.06.2018. год. присуствовали конференцији под називом „Одговорно управљање отпадом и поглавље 27“. Конференција је одржана у регионалној привредној комори у Нишу. Скуп је одржан у сарадњи са ПКС – РПК Нишавског, Пиротског и Топличког управног округа. Реализатори активности су били удружење Зелени кључ и асоцијација еколошких организација „Зелена листа Србије“. Конференција је настављена пригодним програмом у Официрском дому, у Канцеларији за младе града Ниша, где су ученици наше школе, Гимназије 9. мај и студенти ФЗНР представили изложбу фотографија, резултате истраживања, инфографике, креативне торбице (које су урадили ученици наше школе) и еко-филм. Ученице одељења III3 Кристина Љубеновић, Јана Јовановић и Вера Трајковић су присутнима одржале ПП презентацију под називом „Бирам платнену торбу, а ти? 
Наредног дана је петоро ученика одељења III3 у пратњи наставника Владимира Ноцића обишло погоне е-рециклаже, а потом се придружило другим ученицима у ЕУ инфо кутку, где су размењивали своје утиске и давали изјаве за медије. 


Претраживање сајта (ћирилицом)

Реч директора

мр Тања Микић Николић, директор

Уместо да будете само добри, потрудите се да створите стање које омогућава доброту.“ Бертолд Брехт

Људски је имати жељу да у послу који обављате постигнете добре резултате тако што ћете дати свој максимум. Срећа је када сарадници и колеге имају исте жеље. Када такве вредности препознате код ученика – не постоји недостижан циљ!

ОПШИРНИЈЕ