Представници УГ „Плант“ у посети Прехрамбено-хемијској школи

Category : еко-школа

Дана 22.12.2017. године „Плант“ је у Прехрамбено-хемијској школи у Нишу реализовао радионицу у оквиру пројекта „Климатске промене и европске интеграције: Колика је цена загађења?“ који је подржан од стране Европског покрета у Србији. 
Овај пројекат је део већег пројекта „Европа за мене“ који имплементира Европски покрет у Србији уз подршку Делегације Европске уније. Циљ пројекта је да повећа знање грађана Србије о европским вредностима и функционисању Европске уније као и да приближи процес приступања Србије у ЕУ, користи и утицаје на њихов свакодневни живот у процесу преговора. 
Успешна сарадња биће настављена. Очекује нас заједничка акција у граду, која ће се реализовати у марту. Верујемо да је ово само почетак једне дуге и успешне сарадње која ће бити на обострану корист и задовољство. 


Реч директора

Уместо да будете само добри, потрудите се да створите стање које омогућава доброту.“ Бертолд Брехт

Људски је имати жељу да у послу који обављате постигнете добре резултате тако што ћете дати свој максимум. Срећа је када сарадници и колеге имају исте жеље. Када такве вредности препознате код ученика – не постоји недостижан циљ!

ОПШИРНИЈЕ