У посети Канцеларији за младе Града Ниша

Category : еко-школа

У уторак 12.12.2017. године, проф. Мара Ћирић је са ученицима наше школе присуствовала предавању „NiFoTurizam II“ у Канцеларији за младе Града Ниша.  
Предавачи Милан Стојаковић и Владимир Јовановић су говорили о предузетништву у туризму на примерима из праксе, о одрживом туризму, о значају информисаности јавности и маркетингу у туризму, о Нишу и околини – културно-историјском наслеђу, баштини, потенцијалима за развој заједнице и предузетништва за младе. 
У периоду који је пред нама уследиће радионице/предавања о заштити животне средине, могућностима развоја бизниса и предузетништва на пољима фотографије и одрживог туризма. Циљ је да се што више природних лепота и локација околине Ниша представе младима, како би се подстакли на здраве стилове живота и дружења у природи и са природом.


Реч директора

Уместо да будете само добри, потрудите се да створите стање које омогућава доброту.“ Бертолд Брехт

Људски је имати жељу да у послу који обављате постигнете добре резултате тако што ћете дати свој максимум. Срећа је када сарадници и колеге имају исте жеље. Када такве вредности препознате код ученика – не постоји недостижан циљ!

ОПШИРНИЈЕ