Републичко такмичење за подручје рада Хемија, неметали и графичарство

У Суботици је од 9. до 11. маја 2019. године одржано ХХIV Републичко такмичење ученика средњих школа подручја рада Хемија, неметали и графичарство.

 Прехрамбено – хемијска школа је остварила изузетне резултате. Ученице I -2  Александра Илијић и Марија Ристић су представљале нашу школу на такмичењу из Опште и неорганске хемије. Наша ученица Александра Илијић заузела је друго место а Марија Ристић десето у конкуренцији од 32 ученика а школа четврто место у екипној конкуренцији  од укупно шеснаест школа које су узеле учешће на такмичењу.Тимски рад две колегинице Весне Јовић и Јасминке Цветковић и ове је,као и прошле године, уродио плодом и школи донео титулу вицешампиона Опште и неорганске хемије.

 На том такмичењу су из предмета Хемијска технологија постигнути запажени резултати. Наши ученици: Александар Трандафиловић и Глорија Младеновић, који су заузели 8. место – екипно, у конкуренцији својих вршњака из 17 школа. Наставници ментори су били Драгана Митић и Драгана Гавриловић.


Претраживање сајта (ћирилицом)

Реч директора

мр Тања Микић Николић, директор

Уместо да будете само добри, потрудите се да створите стање које омогућава доброту.“ Бертолд Брехт

Људски је имати жељу да у послу који обављате постигнете добре резултате тако што ћете дати свој максимум. Срећа је када сарадници и колеге имају исте жеље. Када такве вредности препознате код ученика – не постоји недостижан циљ!

ОПШИРНИЈЕ