Поштовани пратиоци сајта, предлажемо да уколико нисте били у могућности да пропратите представљање Ерасмус+ пројекта -Мобилност, нова знања и нова искуства- на Белле Амие телевизији, тај прилог погледате овде. Подсетимо се заједно циљева тог пројекта и детаља у вези са организацијом, изводјењем мобилности и промоцијом пројекта широј јавности.

Поштовани пратиоци сајта, са задовољством Вам предлажемо да погледате и презентацију боравка наших наставника на стручном усавршавању у Севиљи, у оквиру Ерасмус+ пројекта ,,мобилност нова знања и нова искуства“

Мобилност наставника презентација

Група од 15 ученика и 5 наставника Прехрамбено хемијске школе у оквиру Ерасмус+ пројекта – мобилност, нова знања и нова искуства
– обавила је мобилност у Севиљи у периоду од 20.11-04.12.2022 године.
За Вас смо припремили презентацију обављене мобилности.
Информишите се, учите и уживајте.

Срећни предстојећи празници.

5. децембар- ЕРАЗМУС + ПРОЈЕКАТ – МОБИЛНОСТ, НОВА ЗНАЊА И НОВА ИСКУСТВА

9. новембар – ЕРАЗМУС + ПРОЈЕКАТ – МОБИЛНОСТ, НОВА ЗНАЊА И НОВА ИСКУСТВА

7. новембар – ЕРАЗМУС + ПРОЈЕКАТ – МОБИЛНОСТ, НОВА ЗНАЊА И НОВА ИСКУСТВА

3. новембар – ЕРАЗМУС + ПРОЈЕКАТ – МОБИЛНОСТ, НОВА ЗНАЊА И НОВА ИСКУСТВА

20. октобар – ЕРАЗМУС + ПРОЈЕКАТ – МОБИЛНОСТ, НОВА ЗНАЊА И НОВА ИСКУСТВА

12. октобар – ЕРАЗМУС + ПРОЈЕКАТ – МОБИЛНОСТ, НОВА ЗНАЊА И НОВА ИСКУСТВА

 

 

 

Oглас за ученике-Шпанија октобар 2022

 

 

Oглас за ученике-Шпанија октобар 2022

31. август – ЕРАЗМУС + ПРОЈЕКАТ – МОБИЛНОСТ, НОВА ЗНАЊА И НОВА ИСКУСТВА

28. август – ЕРАЗМУС + ПРОЈЕКАТ – МОБИЛНОСТ, НОВА ЗНАЊА И НОВА ИСКУСТВА

9. септембар – ЕРАЗМУС + ПРОЈЕКАТ – МОБИЛНОСТ, НОВА ЗНАЊА И НОВА ИСКУСТВА

9. јул – ЕРАЗМУС + ПРОЈЕКАТ – МОБИЛНОСТ, НОВА ЗНАЊА И НОВА ИСКУСТВА

ЕРАЗМУС + ПРОЈЕКАТ

– МОБИЛНОСТ, НОВА ЗНАЊА И НОВА ИСКУСТВА –

У школској 2020/2021. години

Након поднесеног захтева за продужење трајања пројекта до краја фебруара наредне наставне године, уследио је позитиван одговор Фондације Темпус, чиме је продужење трајања пројекта и озваничено. Због актуелних епидемиолошких услова у вези са коронавирусом, процедура за избор учесника мобилности из редова ученика и наставника школе, у потпуности је обављена закључно са 27.11.2020. године на начин и по критеријумима предвиђеним предлогом пројекта и у складу са добијеном сагласношћу за мање измене на пројекту, које подразумевају укључивање ученика првог разреда и образовног профила хемијски лаборант, у процес избора кандидата из редова ученика.

Изабраним кандидатима из редова ученика и наставника организована је педагошка, језичка и културолошка припрема за предстојећу мобилност у Шпанији, а у складу са прихваћеним предлогом пројекта. Управа школе одлучила је да припреме започну педагошком припремом у виду два школска часа који су били одржани 20.и.21.5.2021. године. Језичка припрема биће обављена у последњој недељи маја и првој недељи јуна, а културолошка припрема у другој недељи јуна. Паралелно са припремама учесника, обављају се и консултације у вези са потписивањем уговора са партнерском организацијом из Севиље.

24.05.2021.


Реч директора

Уместо да будете само добри, потрудите се да створите стање које омогућава доброту.“ Бертолд Брехт

Људски је имати жељу да у послу који обављате постигнете добре резултате тако што ћете дати свој максимум. Срећа је када сарадници и колеге имају исте жеље. Када такве вредности препознате код ученика – не постоји недостижан циљ!

ОПШИРНИЈЕ