12. новембар

Прехрамбено – хемијска школа у Малаги
Јелена Васић, координатор Еразмус + пројекта КА122 SCH “Сарадња је кључ до успеха” и Гордана Микић, педагог Прехрамбено – хемијске школе представиле су значај пројекта на ТВ “Зона +” и дочарале лепоте Малаге.
Због чега је боравак у Малаги шест учесника пројекта значајан за интернационализацију рада Прехрамбено – хемијске школе?
Како боравак у иностранству наставника и ученика утиче на квалитет наставе у Прехрамбено – хемијској школи?
Како да проведете две недеље у Малаги, Севиљи или Болоњи у школи која има исте образовне профиле или подручја рада као и наша школа на пројекту Еразмус +?
Зашто уписати Прехрамбено – хемијску школу?
Одговори вас чекају у прилогу

4. новембар

Učesnici mobilnosti podelili su nezaboravna iskustva sa članovima Nastavničkog veća po povratku iz Malage, u Španiji, tokom realizacije Erazmus plus projekta mobilnosti zaposlenih Prehrambeno-hemijska škola Niš KA122 „Saradnja je ključ do uspeha”.
#prehemskola
#erazmusplus
#fondacijatempus
#euromind
#IdevelopTeacherTraining

19. октобар

У периоду од 9.10. до 13.10.2023. године, учесници мобилности у оквиру Еразмус + пројекта су заједно са колегама из Немачке, Финске, Чешке и Литваније радили на пројекту “Сарадња је кључ до успеха” у Малаги, Шпанија.
Прва група наставника коју су чинили: Јелена Васић, координатор пројекта, Наташа Бојовић и Звонимир Николић, наставници Прехрамбено – хемијске школе, провели су пет радних дана са колегама из ЕУ на структуираном курсу дизајнираном по захтеву наше школе под називом: “4С – Communication, collaboration creativity and critical thinking” док је друга група пројектног тима у саставу: Тања Микић Николић, директорка школе, Гордана Микић, педагог и Данијела Јанковић, наставник енглеског језика, присуствовала семинару на тему “Soft skills”.
Дана 13.10. 2023. године, члановима наше делегације уручени су сертификати и Europass документи.
#erazmusplus
#prehemskola
#fondacijatempus
#IDevelop

14. октобар

Алказаба је величанствено утврђење у Малаги, у Шпанији, изграђено током периода Ал-Андалуса под муслиманском управом. Садашњи комплекс је започет у 11. веку и више пута је модификован или обнављан до 14. века. То је једна од најбоље очуваних тврђава у Шпанији.

14. октобар

Додела сертификата
Након успешно завршеног стручног усавршавања у оквиру Еразмус + пројекта КА122 “Сарадња је кључ до успеха” пројектном тиму Прехрамбено – хемијске школе додељени су сертификати.
У канцеларијама наших партнера на пројекту у Малаги #euromind и #IDevelop заједно са колегама из Финске, Немачке, Чешке и Литваније, директорки Тањи Микић Николић, координатору пројекта Јелени Васић, педагогу Гордани Микић и нашим наставницима Наташи Бојовић, Данијели Јанковић и Звонимиру Николићу уручени су сертификати о успешно завршеним курсевима “4C – Cooperation, Communication, Creativity and Critical thinking” као и “Soft skills for successful teachers”.
#prehemskola
#erazmusplus
#fondacijatempus

13. октобар

У периоду од 8.10. до 15.10.2023. године у Шпанији, Малага, у оквиру Еразмус + пројекта КА121 SCH “Cooperation is the Key of Success”, Прехрамбено – хемијску школу представљају директорка Тања Микић Николић, педагог Гордана Микић, координатор пројекта Јелена Васић и наставници Звонимир Николић, Наташа Бојовић и Данијела Јанковић.
#prehemskola
#erazmusplus
#fondacijatempus
#euromind
#idevelop

 

 

11. октобар

Нова мобилност, нова искуства, нови пријатељи…
Представљамо вам наше колеге из Немачке, Финске, Чешке и Литваније.
Данас смо направили интерактивну мапу наших нових партнерских школа.

https://schulamt-mainz.taskcards.app/#/board/a6657f0c-cd20-4dc2-941f-ca24faf117a2/view?token=504ce2ff-ddf4-48c8-a74a-cd20a51cb1a2

 

11. октобар

Еразмус + обогаћује видике

#prehemskola
#erazmusplus
#fondacijatempus
#euromind

 

 

 

10. октобар

Наша Ирис из idevelop Teacher Training и екипа из Прехрамбено-хемијскe школe Ниш
Сјајна екипа, позитивне вибрације и наша 4C прича: communication, collaboration, critical thinking and creativity.
#prehemskola
#erazmusplus
#fondacijatempus
#euromind
#idevelop

9. октобар

Први радни дан делегације Прехрамбено – хемијске школе у Малаги, Шпанија. Еразмус + пројекат КА122 “Сарадња је кључ до успеха”.
#prehemskola
#erazmusplus
#fondacijatempus
#euromind
#idevelop

9. октобар

Делегација Прехрамбено – хемијске школе кренула је данас пут Шпаније
У периоду од 8.10. до 15.10.2023. године у Шпанији, Малага, у оквиру Еразмус + пројекта КА122 SCH “Cooperation is the Key of Success”, Прехрамбено – хемијску школу ће представљати директорка Тања Микић Николић, педагог Гордана Микић, координатор пројекта Јелена Васић и наставници Звонимир Николић, Наташа Бојовић и Данијела Јанковић.
#prehemskola
#erazmusplus
#fondacijatempus
#euromind
#idevelop

Akcioni-plan-za-2023_24-dodata-dva-meseca-za-zavrsni-izvestaj
 

 

Слике из Малаге

Конференција-плава-сала-Народне-Скупштине-Републике-Србије
 

Извештај о бодовању на конкурсу
 

Извештај-Наставничком-већу

Оглас-за-пријављивање-надтавника

 

 

 

 

 

 


Реч директора

Уместо да будете само добри, потрудите се да створите стање које омогућава доброту.“ Бертолд Брехт

Људски је имати жељу да у послу који обављате постигнете добре резултате тако што ћете дати свој максимум. Срећа је када сарадници и колеге имају исте жеље. Када такве вредности препознате код ученика – не постоји недостижан циљ!

ОПШИРНИЈЕ