УЈЕДИЊЕНИ У ЗНАЊУ
ЕРАЗМУС + ПРОЈЕКАТ

У школској 2020/2021. години 

                                    

Нови термин мобилности, везан за пројекат Уједињени у знању, заказан за период  07.-20.03.2021. године, на велику жалост ученика и наставника школе, морао је бити отказан, јер епидемиолошка ситуација још увек не омогућава нормално и безбедно  путовање и боравак у партнерској школи, предузећима и хотелу у Пазарџику, као и одвијање осталих пројектних активности током мобилности.

Након анализе годишњег плана рада школе, партнерска школа је доставила обавештење да је у могућности да закаже мобилност у новом термину, у периоду између 17.10. и 30.10.2021. године, при чему је неопходно додатно разматрање достављеног термина, због истовременог одвијања још једног Еразмус+ пројекта у организацији школе.

На основу приспелог обавештења од партнерске школе, објављен је конкурс за попуну слободних ученичких места за мобилност, будући да је одлагање мобилности због епидемиолошке ситуације довело до тога да група од три ученика завршетком редовног школовања изгуби право на учествовање у пројекту.

24.05.2021.

 

У оквиру пројекта “Уједињени у знању“,  финансираног од стране ТЕМПУС фондације кроз Еразмус + програм, за наше пријатеље из партнерске школе из Бугарске смо припремили мала изненађења.


Претраживање сајта (ћирилицом)

Реч директора

мр Тања Микић Николић, директор

Уместо да будете само добри, потрудите се да створите стање које омогућава доброту.“ Бертолд Брехт

Људски је имати жељу да у послу који обављате постигнете добре резултате тако што ћете дати свој максимум. Срећа је када сарадници и колеге имају исте жеље. Када такве вредности препознате код ученика – не постоји недостижан циљ!

ОПШИРНИЈЕ