Обележен Европски дан правилне исхране и кувања
Category : активности-ученици
Ученици и наставници Прехрамбено–хемијске школе су 8. новембра, у оквиру ваннаставних активности, обележили Европски дан правилне исхране и кувања са децом. Тог дана се кувао компот од јабука и сувих шљива који је служен ученицима наше школе.
Приказана је презентација на тему „У здравом посуђу – здрава храна“ јер правилна и здрава храна подразумева, осим квалитетних намирница, и одабир ваљаног и квалитетног посуђа. Организована је изложба разног посуђа, а посетиоцима су подељени занимљиви рецепти.
Компанија C&A је и ове године подржала кампању одрживе производње и потрошње, која пре свега има за циљ промоцију здраве исхране деце предшколског и школског узраста.