Победа на Првом међународном литерарном конкурсу „ОАЗА ЕКО РАДОВА“ у организацији НВО „ОАЗА ЗНАЊА“, Подгорица

Ученици Прехрамбено – хемијске школе су учествовали и на међународном литерарном конкурсу у организацији НВО „ОАЗА ЗНАЊА“ из Подгорице.

Међу награђеним и похваљеним школама је и наша образовна установа. Радује нас што ученици могу и знају да о науци проговоре на поетски начин  и да тако потврде колико вреде.

У категорији средњошколаца за најбољи литерарни радСтојановић Младен, ученик 2-4 разреда, освојио је ТРЕЋЕ место, а радови Корићанац Виктора (2-1) и Денић Петре (2-3) наћи ће се у престижном зборнику најбољих радова на међународном нивоу.

Валентина Радојичић, ментор, истиче да су на овом литерарном конкурсу сви учесници у исто време и победници! Из тог разлога ЧЕСТИТАМО свим ученицима – учесницима, као и њиховим менторима!

У категорији средњошколаца и репортажа ученице Јелисавете Милутиновић

(4-2), а чији је ментор Дејан Гичевски, такође ће бити део престижног зборника.

Док  наши ђаци настављају да нижу успехе, Прехрамбено – хемијска школа је ту да  их мотивише, усмери, бодри, као и да се поноси њиховим успесима!


Реч директора

Уместо да будете само добри, потрудите се да створите стање које омогућава доброту.“ Бертолд Брехт

Људски је имати жељу да у послу који обављате постигнете добре резултате тако што ћете дати свој максимум. Срећа је када сарадници и колеге имају исте жеље. Када такве вредности препознате код ученика – не постоји недостижан циљ!

ОПШИРНИЈЕ