Ученичка

 
Обавештење
 
У складу са Одлуком о проглашењу ванредног стања на целој триторији Републике Србије, која је ступила на снагу вечерас 15.03.2020. године, установе образовања и васпитања неће радити од понедељка 16.03.2020. године.
 
У току сутрашњег дана добићете потребне информације и упутства за организовање и спровођење наставе на даљину почевши од 17.03.2020. године (уторак). Од наставника се очекује да у току сутрашњег дана изврше потребне припреме и информисање ученика и њихових родитеља/законских старатеља о организованој настави на даљину. Потребно је планирати обавештавање ученика и координацију наставе на даљину тако да своје радне обавезе у највећој мери обављате од куће. Запослени који добију поруку да за њиховим ангажовањем постоји потреба у установи, у обавези су да се придржавају здравствено-хигијенских мера, упутстава и наредби надлежних служби.
 
У данима који нам предстоје Прехрамбено – хемијска школа ће пружити потребну помоћ запосленима, ученицима и њиховим родитељима да наставу на даљину организују, спроводе и прате на делотворан и ефикасан начин.
 
Заједничким напорима, добром координацијом и синхронизованим активностима можемо допринети да се актуелна кризна ситуација за образовни систем, али и систем у целини, предупреди и тиме ублаже њене последице. У том смислу, позивамо Вас на посвећено деловање и одговорно поступање!
 
 
15.03.2020. године

 

Обавештење

Poštovani učenici, roditelji i nastavnici, 

 
S obzirom na to da je na čitavoj teritoriji Republike Srbije proglašeno vanredno stanje, nastava i sve aktivnosti u Prehrambeno – hemijskoj školi obustavljaju se do daljeg. O narednim aktivnostima bićete blagovremeno obavešteni od strane uprave škole.
 
Srdačno,
 
Tanja Mikić Nikolić, direktor škole

 

 

Обавештење

Зимски распуст је одлуком Министарства просвете, науке и технолошког развоја продужен до 21.02.2020.године.

 Први наставни дан је понедељак, 24.02.2020.године.

ПРЕПОДНЕВНА СМЕНА: други и четврти разред

ПОПОДНЕВНА СМЕНА: први и трећи разред

———————————————————————————————————————-

Зимски распуст је продужен. Први радни дан је понедељак, 24.02.2020. године.

 

 

ОБАВЕШТЕЊЕ

Обавештавају се ученици и наставници Прехрамбено-хемијске школе у Нишу да први део зимског распуста почиње 30. децембра 2019.године, a завршава се у уторак, 7. јануара 2020. године.

Први радни дан је среда, 08. 01. 2020. године.  Први и трећи разред има наставу у преподневној смени, док су други и четврти поподневна смена.  Свим ученицима и наставницима желимо срећну, здраву и успешну  Нову 2020. годину и срећне Божићне празнике.

 

Упутство за писање матурског и семинарског рада 1

РАСПОРЕД ПИСМЕНИХ РАДОВА 2019 20 SVI RAZREDI

Списак уџбеника за шк 2019 2020 СВИ Образ.профили